Logo

Yannick Vostes heeft zich geplaatst voor de hoofdtabel van de Open van Slovenë, het eerste tornooi van de ITTF Pro Tour 2010. Hij vervoegt zo Saive in de eerste ronde van het eigenlijke tornooi. Yannick won zowel zijn beide groepswedstrijden als een extra kwalificatiewedstrijd.

Jean-Michel Saive (ITTF-55) neemt het in zijn eerste wedstrijd van het tornooi op tegen de Fransman Sebastien Jover (ITTF-150). De Rus Igor Rubtsov (ITTF-66) wacht morgen op Vostes om zijn tornooi op gang te spelen.

Yannick Vostes (ITTF-166) won vandaag zijn tweede groepswedstrijd van de Rus Mikhail Gladyshev (ITTF-275). Het hoge aantal deelnemers verplichtte hem echter tot het spelen van een laatste kwalificatiewedstrijd. Daarin nam Yannick de maat van de Tsjech Antonin Gavlas (ITTF-176).

Benjamin Rogiers (ITTF-249) maakte ook nog kans op een plaats in de hoofdtabel. Helaas geraakte hij niet voorbij de uiteindelijke groepswinnaar Vlasov (ITTF-201). Rogiers komt wel nog in actie in het dubbelspel (samen met Vostes) en in de reeks -21 jaar. In die laatste reeks is hij reekshoofd en dus rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel. Morgen neemt hij het op tegen de Deen Jonathan Groth (ITTF-569).

Julien Indeherberg (ITTF-761) kwam vandaag enkel in actie bij de -21-jarigen. Hij won zijn tweede groepswedstrijd van de Deen Kasper Sternberg (ITTF-307) en maakt zo opnieuw een mooie performance. De drie spelers eindigden uiteindelijk met één winstwedstrijd. Het is uiteindelijk de Kroaat Fucec die doorgaat.