Logo

De eerste wedstrijden in Bremen zijn gespeeld. Karen Opdencamp (ITTF-260) was de eerste en enige Belgische deelneemster die tot nu toe in actie kwam. Zij nam het in haar kwalificatiepoule op tegen Wang Yu (ITTF-88) uit Hong Kong. De Aziatische bleek, na een sterke start van onze landgenote met setwinst, toch met 4-1 te sterk.

Straks (om half vier) speelt Karen haar tweede en laatste wedstrijd van de voorrondes. Daarin neemt ze het op tegen de Turkse Meral Ildiz Ali (ITTF-243), een speelster die op basis van de wereldranking ongeveer even sterk is als Karen. Bovendien kan deze wedstrijd een goede voorbereiding zijn op de interland tegen Turkije van 1 april, waar Opdencamp mogelijk opnieuw tegen Ali kan aantreden.

De mannen (Vostes, Rogiers en Vitta) spelen straks hun eerste wedstrijd: Yannick Vostes (ITTF-216) treedt om 11u30 in het strijdperk tegen de Pool Pawel Fertikowski (ITTF-433); Kilomo Vitta (ITTF-434) neemt het op hetzelfde uur op tegen de Rus Grigori Vlassov (ITTF-213); Benjamin Rogiers (ITTF-316) start pas om 12u30, hij neemt het dan op tegen de Deen Kasper Sternberg (ITTF-314).

Uitslagen

  • Karen Opdencamp - Yang Wu (1 - 4: 6, -6, -5, -8, -2)