Logo

Julien Indeherberg en Martin Allegro hebben zich tijdens de Open van Egypte geplaatst voor de tweede ronde bij de heren.

Beide landgenoten eindigden op een tweede plaats in hun groepsfase, wat hen niettemin op de hoofdtabel bracht. Daarin namen ze het op tegen een groepswinnaar.

Indeherberg, op papier de negende sterkste speler in Caïro, nam met moeite afstand van thuisspeler Mohamed El-Beiali. Het nummer elf bij de mannen wist een belle af te dwingen tegen Juju, maar kwam daarin te kort.

Martin Allegro wist zwaar te stunten in zijn eerste ronde. Hij kreeg het nummer tien tegenover zich, de Egyptenaar Khalid Assar. Allegro, zelf 21ste op de plaatsingslijst, wist de eerste twee sets naar zich toe te trekken (12-10 en 11-4) waarna Assar in de achtervolging ging (11-13). Martin wist zijn voorsprong te behouden (11-7 en 11-13) om het uiteindelijk af te werken in de zesde set (11-7).

 

In de tweede ronde wacht zwaardere tegenstand op onze landgenoten. Juju neemt het op tegen Ibrahem Al-Hasan (7), terwijl Martin Allegro in de ogen van eerste reekshoofd Bora Vang zal kijken.