Logo

Saarbrücken blijft investeren in Belgische jeugd

Cedric Nuytinck wist ons, exclusief voor tafeltennisactua.be, tijdens het WK voor Landenteams in Dortmund te vertellen dat hij ook volgend jaar bij Saarbrücken blijft.

 

"Saarbrücken start met sponsor Tibhar een kleine trainingsacademie. Ik kan daar samen trainen met bijvoorbeeld Tokic. Een kans die ik niet kan laten liggen, zeker niet omdat ik me sowieso goed voel bij de club."

Ook Emilien Vanrossomme zal deel uitmaken van het selecte trainingsgroepje in Duitsland. Robin Devos hoogstwaarschijnlijk niet. Nuytinck: "Robin gaat bij een andere Duits team spelen, Weinheim, waar hij in het eerste paar terecht komt." Jacques Denys, voorzitter van de VTTL, nuanceert: "Dat is inderdaad de bedoeling, maar er is nog niks getekend. We willen absolute garantie dat Robin in het eerste paar kan spelen."

Julien Indeherberg, momenteel uitkomende in het derde paar van Celle, zou Robin komen vervangen. "Juju", die voordien twee seizoenen voor het Nederlandse Enjoy&Deploy Zoetermeer uitkwam, zet zo eveneens een stapje hoger. Nuytinck: "Saarbrücken is ook nog op zoek naar een vervanger voor Crepulja, die niet meer kan brengen wat de club van hem verwacht."