Logo

Voor het seizoen 2015/2016 gaat er bij Enjoy & Deploy Taverzo het nodige veranderen. Zo wordt reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe huisvesting in Zoetermeer aan het Willem Alexanderplantsoen. Een moderne tafeltennisgelegenheid op de eerste verdieping direct verbonden aan de gemeentelijke sportzaal. Ook zal het eerste herenteam aantreden in een nieuwe samenstelling met nieuwe en vertrouwde gezichten.

Eén van die vertrouwde gezichten is Julien Indeherberg, de 22-jarige Belg uit Luik die van 2009 tot en met 2011 twee seizoenen uitkwam in het team van Enjoy & Deploy. Tussentijds speelde Indeherberg één jaar in Duitsland en de laatste drie jaar in Frankrijk, waarbij hij momenteel ook in dubbele aansluiting uitkomt voor het Belgische Don Bosco Doornik in de superdivisie. In 2013 en 2014 boekte Indeberberg successen in diverse Pro Tours en groeide uit tot een vaste waarde in de Belgische selectie. Een blessure zorgde voor een tijdelijke rustperiode in de zomer en najaar van 2014. Inmiddels is Julien weer 100% fit en liet onlangs op de Belgische Nationale Kampioenschappen zien op de weg terug te zijn. Hij versloeg onder ander Florent Lambiet (ITTF 236) en verloor nipt in de kwartfinale van Cedric Nuytinck (ITTF 124).

Nadat eerder deze week bekend werd dat Martin Khatchanov volgend jaar de overstap zal maken naar het Zoetermeerse team van Enjoy & Deploy Taverzo, is het team voor volgend seizoen compleet met naast Julien en Martin de blijvende krachten van Yang Ming en Roel Bogie. Rajko Gommers en Benedek Olah oriënteren zich op de mogelijkheden buiten Nederland.

Teammanager Ruud van Graafeiland: "Alles ging afgelopen week erg snel. Nadat duidelijk werd dat we serieus rekening moesten gaan houden met een vertrek van Rajko Gommers naar een buitenlandse competitie, hebben we diverse opties overwogen. Het contact met Julien Indeherberg is altijd gebleven en kwam midden deze week als geroepen. Ik ben blij met de komst Khatchanov en Indeherberg. Daarmee hebben we ook volgend jaar weer een ambitieus team met spelers die allemaal stuk voor stuk spectaculair tafeltennis laten zien."