Logo

De A-ploeg van Dylan Berlaar in 1ste Nationale zal komend seizoen versterkt worden met Margo Degraef. De zestienjarige speelster uit Nijlen is een jeugdproduct van de Antwerpse club en keert zo terug naar het vertrouwde nest. 

Margo verliet bij de start van het seizoen 2012-2013 TTK Berlaar om op het hoogste niveau damescompetitie te kunnen spelen bij AFP Antwerpen. Daarna speelde ze twee seizoenen bij Nodo Ekeren. Maar na drie jaar afwezigheid heeft ze haar transfer naar Dylan Berlaar bevestigd. Daar zal ze in de herencompetitie aantreden in de A-ploeg.

Margo is momenteel B4 bij de heren en A6 bij de dames. Eerder dit seizoen liet ze al zien dat ze tot grote prestaties in staat is. Zo klopte ze dit seizoen al de nummers een (Nathalie Marchetti) en twee (Cecile Ozer) bij de dames. 

In Berlaar zal ze een team vormen in het hoogste herenteam met Florent Lamoque, Lauren Enghien, Vincent Van Hoven en de andere nieuwe aanwinst Jochem De Hoop. Door de terugkeer van Margo speelt Dylan Berlaar opnieuw met drie eigen jeugdspelers in het eerste team spelen. "Een feit waar we heel fier over zijn", benadrukt clubvoorzitter Werner Van den Broeck. "Met dit team moeten we voldoende gewapend zijn om ons mannetje te staan in 1ste Nationale."