Logo

TTC Hasselt kon de inhaalwedstrijd tegen Vervia Verviers slechts met twee speelsters beginnen. Eline en Lisa konden er net geen gelijkspel uit halen waardoor het nu de vijfde plaats in het klassement moet delen met Vervia.

Beide teams stonden recent tegenover elkaar in de wedstrijd van de achtste speelweek, maar Hasselt kon niet rekenen op Delfien Marijsse. Vervia van zijn kant stelde Estelle Van Acker (C0) op om het team van Jennifer Tasia (A13) en Florence Van Acker (B0) te vervolledigen.

Het was Florence die uiteindelijk de show stool door zowel Loyen als Lung te verslaan. Lisa nam haar revanche door Jennifer Tasia te verslaan en wist uiteindelijk drie punten thuis te houden door ook te winnen van Estelle en ook het dubbelspel met Eline winnend af te sluiten. De Hasseltse kopvrouw kon op haar beurt enkel zegevieren tegen Estelle, waardoor uiteindelijk een 4-6 eindstand op het bord stond.

In de stand delen beide ploegen de vijfde plaats met 25 punten, amper een puntje achterstand op Minerois en Herstal die de derde plaats delen.