Logo

Alpa Elsene-Schaarbeek heeft in de Brusselse derby tegen Le Logis haar eerste individuele overwinningen van het seizoen geboekt. Titelkandidaat Le Logis ging wel met de volle buit aan punten lopen.

Le Logis gaf haar Brusselse buren een kans door met Christoph Gérard en Anthony Maeck als reservespeler aan te treden, naast A-spelers Jean-Michel Saive en Ludovic Bierny. Die laatste twee bleven ongeslagen voor het team uit Oudergem, maar Florian Cnudde (foto) en Matas Skucas maakten dankbaar gebruik van de opstelling van de B-spelers op bezoek bij haar buren om de eerste twee individuele zeges op het hoogste niveau te noteren. Cnudde etaleerde overigens zijn sterke vorm van het moment, maar moest tegen de meer ervaren Bierny alsnog buigen in de belle van het beslissende duel van de avond. Rodrigue Jamin bleef donderdagavond setloos.

{wedstrijdhoofding stand:="4-2" home:="Le Logis Oudergem" away:="Alpa Elsene Schaarbeek"}

1-0Jean-Michel SAIVE (A1)-Matas SKUCAS (B0)3-0 2-0Ludovic BIERNY (A10)-Rodrigue JAMIN (B2)3-0 2-1Christophe GERARD (B0)-Florian CNUDDE (B0)1-3 3-1Jean-Michel SAIVE (A1)-Rodrigue JAMIN (B2)3-0 3-2Anthony MAECK (B0)-Matas SKUCAS (B0)2-3 4-2Ludovic BIERNY (A10)-Florian CNUDDE (B0)3-2