Logo

Sterke Tim Janssens kan in "wedstrijd der afwezigen" verlies niet voorkomen

Geen Yannick Vostes bij Virton, Hoboken speelde opnieuw met haar Belgen maar zonder kopman Kilomo Vitta. Het werd niettemin een spannende strijd die nipt door Virton werd gewonnen.

 

Virton had een zege tegen Hoboken, dat reeds was uitgeschakeld voor de halve finales van de Superdivisie, hard nodig. De Luxemburgers willen immers koste wat kost La Villette Charleroi ontwijken in de halve finales. Ze hebben nu een licht voordeel op Diest, maar verlies in Antwerpen zou dat voordeel teniet doen. De afwezigheid van Yannick Vostes kon mogelijk roet in het eten gooien.

Hoboken zelf kon of wou geen scherprechter spelen om de eerste en tweede plaats in de poule. Ondanks het verwittigde forfait van de voormalige Belgische Kampioen, liet het haar spelers met een dubbele aansluiting in Frankrijk en gaf het Steve Bovenisty een kans om in Superdivisie uit te komen.

Het resultaat was niettemin een spannende wedstrijd, die slechts in het laatste duel werd beslist. Een sterke Janssens bleef immers ongeslagen tegen Merchez en Bourdon. Ook het dubbelspel bleef in Antwerpse handen. Kevin Vissers en Bovenisty konden het vierde punt echter niet scoren voor de thuisploeg.

 

 

3 - 4 Sokah Hoboken - Sud Telecom Virton
1 - 0 Tim JANSSENS - Emilien BOURDON 3 - 0
1 - 1 Steve BOVENISTY - Cédric MERCHEZ 1 - 3
1 - 2 Kevin VISSERS - Muhammed MEHMEDOVIC 0 - 3
2 - 2 Thuisduo - Bezoekersduo 3 - 0
3 - 2 Tim JANSSENS - Cédric MERCHEZ 3 - 2
3 - 3 Kevin VISSERS - Emilien BOURDON 0 - 3
3
- 4 Steve BOVENISTY - Muhammed MEHMEDOVIC 1 - 3