Logo

TT Louis heeft dankzij Benjamin Rogiers de koppositie genomen in de Franse Pro B. Een gelijkspel tegen Villeneuve was daarvoor genoeg, mede door de speelvrije week voor Saint-Denis van Vostes.

Benjamin Rogiers mag het gelijkspel zo goed als op zijn naam zetten. Hij won zijn beide wedstrijden tegen Villeneuve, maar werd door zijn ploeggenoten pas in de wedstrijd van de laatste kans bijgestaan. Rogiers wist twee performances te boeken. TT Louis, gecoacht door Damien Delobbe, komt dankzij dit gelijkspel alleen aan kop van het Franse Pro B.

Saint-Denis staat op een punt van TT Louis, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. De ploeg van Yannick Vostes hoefde deze week niet aan te treden. De Pro B bestaat dit jaar immers slechts uit 9 teams.

Voor Philippe Saive was het een speeldag om snel te vergeten. Metz ging met 1-4 de boot in tegen Rouen en staat gedeeld laatste met Caen. De jongste van de Saive-broers kon geen van beide wedstrijden winnen.

In de Franse Pro A leed nieuwkomer Nice haar 4de opeenvolgende nederlaag en bezit zo de rode lantaarn. Op bezoek bij Istres werd het 1-4. Frederic Sonnet verloor zijn wedstrijd van Christophe Legout.