Logo

Geen nieuw punt voor Saint-Denis

Philippe Saive en Tian Zichao hebben na Vervia ook met Metz een stap(je) gezet richting behoudt. Gisteravond hielden ze Villeneuve in bedwang.

 

In tegenstelling tot het eigen land, wist Philippe Saive ongeslagen te blijven tegen Petiot en Ouiache. Tian kon een zege echter niet veilig stellen tegen Filimon en Petiot. Filip Szymanski scoorde echter het derde punt, waardoor Metz een puntje dichter sluipt bij Auch, dat thuis verloor van Rouen.

Metz TT - PPC Villeneuve 3 - 3  
Philippe SAIVE - Jérémy PETIOT 3 - 1 -13, 5, 10, 7
TIAN Zichao - Lucian FILIMON 0 - 3 -7, -9, -6
TIAN Zichao - Jérémy PETIOT 0 - 3 -7, -2, -0
Philippe SAIVE - Stéphane OUAICHE 3 - 1 -4, 12, 8, 4

 

Ook Saint-Louis, het team van Benjamin Rogiers met Damien Delobbe als coach, is blijven steken op een gelijkspel bij Issy-Les-Moulineaux. Geen slechte zaak, want zo blijven ze derde in de stand met een achterstand van vier punten op de thuisploeg. Benjamin Rogiers kon bijna de zege veroveren voor de bezoekers, maar kwam in de belle te kort tegen Enzo Angles, maar droeg zijn steentje wel bij met een zege op Dorin Vasile Calus.

Issy Les Moulineaux - TT St-Louis 3 - 3  
Dorin Vasile CALUS - Benjamin ROGIERS 1 - 3 -9, -10, 8, -6
Enzo ANGLES - Benjamin ROGIERS 3 - 2 -9, 8, -5, 5, 7

 

Saint-Denis kreeg het bezoek van landskampioen Levallois, momenteel vierde in de stand. De Parijzenaars vochten voor wat ze waard waren, maar moesten tevreden zijn met setwinst van Marek Cihak. Yannick Vostes verloor in totaal drie sets met 10-12 in zijn twee wedtrijden met de Rus Igor Rubtsov en Emmanuel Lebesson als tegenstanders. Saint-Denis blijft zo laatste in de stand op twee punten van Angers en drie op Saint Maur.

Saint Denis - Levallois 0 - 4  
Yannick VOSTES - Igor RUBTSOV 0 - 3 -5, -10, -10
Yannick VOSTES - Emmanuel LEBESSON 0 - 3 -6, -10, -6