Logo

Saint-Denis en Metz verliezen met het kleinste verschil.

Benjamin Rogiers heeft met Saint-Louis een mooie 4-1 zege geboekt in en tegen Fontenay in de Franse Pro B. Rogiers zorgde met twee individuele overwinningen voor de helft van de punten. Vooral de overwinning op de Brit Andrew Baggaley (FRA-25) is een opsteker voor onze landgenoot (FRA-64). Coach Damien Delobbe mag dan ook met reden trots zijn: "Deze overwinning doet deugd. Proficiat aan mijn drie spelers." Saint-Louis staat zo na twee wedstrijden in de middenmoot van het klassement.

Fontenay - Saint-Louis 1 - 4
Andrew BAGGALEY - Benjamin ROGIERS ? - 3
Omry BEN ARI - Benjamin ROGIERS ? - 3

Tegen Rouen kwam Metz eveneens niet verder dan 2-4. Philippe Saive verloor nipt van Thomas Le Breton, maar zette dat later recht tegen Eric Varin. Filip Szymanski scoorde het tweede punt voor de thuisploeg, eveneens tegen Varin. Na het gelijkspel in de eerste speelweek staat Metz opnieuw in de achterhoede van het klassement.

Metz - Rouen 2 - 4  
Philippe SAIVE - Thomas LE BRETON 1 - 3 10, -6, -9, -8
Philippe SAIVE - Eric VARIN 3 - 0 11, 7, 13

Saint-Denis, de ploeg van Yannick Vostes, heeft haar eerste individuele overwinningen te pakken in de Franse Pro A. Hennebont, meerbepaald Cho Eon Rae en Kalinikos Kreanga, waren slachtoffer van dienst. De bezoekers gingen uiteindelijk toch met de zege lopen. Yannick zelf kwam niet verder dan setwinst tegen Dimitrij Prokopcov en de Griek. Saint-Denis staat met vier ploegen gedeeld laatste.

Saint-Denis - Hennebont 2 - 4  
Yannick VOSTES - Dimitrij PROKOPCOV 1 - 3 4, -5, -9, -9
Yannick VOSTES - Kalinikos KREANGA 1 - 3 -9, -9, 6, -3