Logo

In de strijd om de koppositie in de Franse Pro B, verloor Saint-Denis dinsdag zwaar van Saint-Maur.

Voor Yannick Vostes, die zijn tweede wedstrijd speelde na een lang herstel van zijn rugblessure, was het een moeilijke avond. Hij verloor zijn beide wedstrijden tegen Chen Yang en Tristan Flore met 1-3. Enkel Marek Cihak kon een punt voor de bezoekers scoren dankzij een zege tegen Victorien Le Guen. Vostes en co staan nu een punt achter op Saint-Maur, maar hebben wel nog een wedstrijd te goed.

Benjamin Rogiers onderging hetzelfde lot thuis tegen Isséenne. Hij verloor, ondanks de steun van coach Damien Delobbe, met 1-3 van Abdel-Kader Salifou en in de belle van Chen Chien-An. Saint-Louis zakt door deze nederlaag terug naar de vijfde plaats.

In de Pro A, de hoogste divisie in Frankrijk, ging rode lantaarn Nice op bezoek bij de voorlaatste in de stand, Argentan Bayard. Frédéric Sonnet kwam niet aan winst toe tegen Monday Merotohun en Matiss Burgis. Zijn ploeggenoten wisten elk wel een wedstrijd te winnen. Toriola Segun, voormalige speler van Immo Mortsel, wist zijn beide wedstrijden te winnen voor de thuisploeg.