Logo

De tafeltennissers van Itass DTK '70 gaan komende zaterdag op bezoek bij FvT Visser-Van der Ham. In Rotterdam zullen de Drenten op zoek gaan naar eerherstel na de onthutsende thuisnederlaag in de eerste wedstrijd tegen debutant Hilversum (5-1).

Het zal voor de ploeg van coach Peter Verweij geen eenvoudige klus worden om met een zege huiswaarts te keren. FvT is voor het team uit Klazienaveen een lastige opponent. De Rotterdammers verloren net als DTK '70 het openingsduel: landskampioen Enjoy &Deploy was met 4-2 te sterk. Het team van FvT bestaat uit de volgende spelers: Laurens Tromer, Barry Wijers, Martin Khatchanov en Patrick Oeij. Vooral Khatchanov laat de laatste periode een zeer goede indruk achter. Op de Europese jeugdkampioenschappen in juli was hij een van de opvallendste spelers in de selectie van Nederland.

DTK '70 zal dus na de nederlaag tegen Hilversum wat recht willen zetten. Met een 5-1 nederlaag had Verweij geen rekening gehouden, vandaar dat hij de afgelopen twee weken zijn jongens op scherp heeft gezet. "Het zal anders moeten. Willen we de eerste zes bereiken, dan moeten we scherper spelen en moet de basis goed zijn. Tegen Hilversum speelden we bij vlagen goed, maar vielen we qua spelniveau te vaak ver terug. Dat mag niet weer gebeuren."

De selectie van DTK’70 bestaat uit de volgende spelers: Emilien Vanrossomme, Wai Lung Chung, Peter Verweij en Bas Hergelink.