Logo

De tafeltennissers van Itass DTK '70 spelen zondag 6 oktober de belangrijke wedstrijd tegen Scylla. In Leiden zal de ploeg van speler/coach Peter Verweij op zoek gaan naar de eerste zege van het seizoen. Na twee ruime nederlagen zal een overwinning ook nodig zijn om aansluiting te vinden met de middenmoot van de eredivisie.

In dit stadium is voor het team uit Klazienaveen iedere ploeg in de eredivisie een zware dobber. DTK '70 heeft haar ritme immers nog niet gevonden en vooral van kopman Vanrossomme had men in de eerste duels meer verwacht. Ook Peter Verweij had deze opening van het seizoen niet aan zien komen. "Het is duidelijk dat het veel beter moet. We hebben nog tijd om ons te herstellen. Laat het duel tegen Scylla dan de eerste stap zijn om te laten zien dat we heus wel goed kunnen tafeltennissen."

De Leidenaren speelden tot nu toe twee duels. Ze speelden in Zwolle gelijk tegen Tafeltennis Zwolle en verloren tegen het sterke Scyedam (4-2). De ploeg bestaat uit Thomas Benit, Olivier Altenburg en Changyu 'Benji' Xu. De selectie van DTK '70 is compleet met Emilien Vanrossomme, Chung Wai-Lung, Bas Hergelink en Peter Verweij.