Logo

De tafeltennissers van Itass DTK '70 hebben hun goede reeks geen vervolg kunnen geven. Na twee overwinningen op rij verloor het team van speler/coach Peter Verweij kansloos van Wijzenbeek Westa. In Wessem gingen de Drenten hard onderuit: 5-1.

Teleurstelling alom bij Verweij, die had gehoopt dat zijn team de goede lijn van de afgelopen weken kon doorzetten. Maar dat gebeurde dus niet. DTK '70 liet in Limburg een matige indruk achter, ondanks een verrassend sterk begin."Chung speelde goed tegen Westa-kopman Qiang, bij vlagen zelfs geweldig. Daarom ging ik er eens goed voor zitten, maar de wedstrijd liep totaal anders dan ik had gehoopt."

Na de 3-2 winst van Chung kwam DTK eigenlijk niet meer in het stuk voor, dit tot grote teleurstelling van Verweij. Vooral Hergelink kon geen potten breken. De jongeling ging in zijn enkelpartijen hard onderuit. "Dat was een fikse tegenvaller. Ik had op meer vuur verwacht, maar het was allemaal veel te gelaten wat hij liet zien. Dat moet zeker anders in de komende wedstrijden."

Ook Vanrossomme moest zijn tegenstander tweemaal feliciteren. De Belg speelde niet eens slecht, maar zag Stan en met name De Vries naar grote hoogte stijgen waardoor er logische nederlagen volgden. Verweij was na afloop niet blij. "Ik had meer beleving verwacht, vooral na de goede start. Toch zie ik nog wel wat lichtpuntjes, waar we verder mee kunnen. Van Westa verliezen kan altijd, maar dan liever niet op deze wijze."