Logo

De tafeltennismannen van Itass DTK '70 kenden zaterdag nauwelijks problemen met promovendus JCV. De ploeg uit Klazienaveen won met 4-2 en bleef daarmee voor de vijfde maal op rij ongeslagen in de eredivisie B. Met twintig punten uit vijf wedstrijden staat DTK '70 fier aan kop.

Ondanks de zege konden de gasten uit Vught er toch een wedstrijd van maken. JCV kwam alleen op de beslissende momenten tekort. "En dat is toch een kwestie van kwaliteit. We hadden net iets meer over, waardoor we uiteindelijk toch nog makkelijk wonnen", aldus speler/coach Peter Verweij. Maar ook hij zag dat Hergelink en Chung het in de beginfase moeilijk hadden met hun tegenstanders. Beide spelers moesten een 2-1 achterstand ongedaan maken, voordat ze de zege konden binnenhalen. Na de pauze kon JCV iets terugdoen. Oudgediende Jos Verhulst bond Vanrossomme (foto) aan de zegekar en in de slotpartij won Van Opstal verrassend van Chung.

Verweij was tevreden met de zege van zijn ploeg. "We hebben weer gewonnen en zijn nog steeds ongeslagen. Dus ik moet wel tevreden zijn, ondanks het feit dat het vertoonde spel stukken beter kan. Je merkt dat we meer kwaliteit hebben dan onze tegenstanders, waardoor we ook met het matige spel nog de bovenliggende partij zijn."