Logo

Klaus Bastian: "We geven ons Belgisch talent meer speelkansen in het eerste team"

Dat Cedric Nuytinck bij Saarbrücken zou blijven, kon u eerder al lezen op tafeltennisactua. In een interview met de ETTU gaf voorzitter Klaus Bastian ook zijn visie op het eerste team voor het komende seizoen en de naam van de Belgische speler kwam daar opnieuw in voor.

 

Klaus Bastian (voorzitter Saarbrücken): "We zijn heel tevreden over ons eerste seizoen in de Europese Champions League. We behaalden de halve finales, een prestatie die we niet hadden zien aankomen." Er zat zelfs meer in voor de winnaar van de Duitse Beker en de reguliere competitie van de Bundesliga, maar drie kwalificatiepunten konden helaas niet omgezet worden.

Bastian: "Ons team zal niet wijzigen voor het volgende seizoen. We blijven dus ons vertrouwen stellen in Bastian Steger, Bojan Tokic en Joao Monteiro. Zij speelden fantastisch dit jaar en ik zie dus ook geen reden om het team te wijzigen. Wel gaan we Cedric Nuytinck, ons jong Belgisch talent, meer speelkansen bieden in het eerste team."

"Volgend jaar zullen we in de Champions League opnieuw proberen een goede eerste ronde te spelen en ons te plaatsen voor de kwartfinales. Als we daarin slagen zullen we onze verwachtingen wel aanpassen."