Logo

Enkel Villette Charleroi kon stunten

 

Op de vierde speeldag werden, op een wedstrijd na, de waardeverhoudingen in de Champions League gerespecteerd.

 

In groep A stond de topper tussen Niederösterreich en Düsseldorf op het programma. De Duitsers wonnennipt op verplaatsing naar Oostenrijk. Timo Boll bleef aan de kant terwijl Christian Süss zijn wederoptreden maakte als derde man. Bogoria ondervond minder problemen bij het Franse Istres.

UMMC blijft de te kloppen ploeg in groep B. Vorig weekend nam het de maat van Pontoise-Cergy. Ochsenhausen heeft niet alleen in de Duitse Bundesliga haar ritme te pakken, ook in de Champions League weet het sterk uit te halen. Lokomotiva Vrsovice, op bezoek in Duitsland nog overduidelijk het sterkere team, kon deze keer geen enkel punt scoren.

Groep C blijft de poule des doods. Villette Charleroi toonde dit met een onverwachte uitwinst in Saarbrücken. Chartres is wel al zeker van de kwartfinales. Het verloor nog geen enkele wedstrijd en wist vorig weekend Dr. CASL nipt voor te blijven op bezoek in Zagreb.

Titeluitdager Orenburg blijft korte metten maken in groep D. Deze keer werd het Duitse Grenzau het slachtoffer met een 0-3 thuisnederlaag. Het Franse Levallois behoudt de beste kansen om eveneens naar de kwartfinale door te stoten na winst tegen El Nino Praag.