Logo

De eerste finalewedstrijd tussen Kroppach en MF Services Fürst werd gespeeld zonder door de ETTU aangestelde scheidsrechters. Beide ploegen protesteerden uiteraard tegen deze merkwaardige gang van zaken.

De ETTU heeft inmiddels toegegeven dat er sprake was van “miscommunicatie” en dat de schuld ligt bij de ETTU.

Als gevolg hiervan lijkt het zeker dat de wedstrijd zal worden overgespeeld. De internationale kalender is echter vol en het zou kunnen dat de speelvolgorde wordt omgedraaid, zodat de eerste finalewedstrijd op 11 april in Heerlen wordt gespeeld en de tweede wedstrijd op een later tijdstip in Kroppach.

Bron: http://www.tafeltennis.nu/

Reageer op dit artikel

Herman Friskes (Heerlen): "De volle internationale kalender zou ook kunnen betekenen dat er maar 1 finale wedstrijd wordt gespeeld in Heerlen. Wij zijn van mening dat de reglementen duidelijk over twee wedstrijden spreken en zo dient de finale ook plaats te vinden, naar onze mening. We kunnen gezien de omstandigheden wel leven met het omdraaien van de wedstrijden. Op 11 april thuis en op een nader vast te stellen tijdstip uit, is wat ons betreft en goede optie, waar we ons niet tegen zullen verzetten."