Logo

Als club altijd er van gedroomd om Europees te spelen? Grijp dan je kans met de derde Europese bekercompetitie: de TT-Intercup.

Deze bekercompetitie staat open voor alle teams, buiten enkele topploegen. In deze competitie staat vooral de Olympische gedachte "deelnemen is belangrijker dan winnen" centraal. Het niveau mag niet onderschat worden, maar iedereen die wil is van harte welkom om minstens twee Europese wedstrijden te spelen.

Vanuit België doen regelmatig teams uit 1ste of 2de nationale deel, maar ook teams uit Landelijke en zelfs Provinciale zijn niet uitgesloten van deelname. Enkel de eerste vijf teams uit de Superdivisie zijn uitgesloten om hun eerste team in te schrijven. Theoretisch is het zelfs mogelijk om twee teams in te schrijven (zo kunnen ook de topteams deelnemen met andere spelers), maar dat valt in de praktijk slechts zelden voor. Inschrijven kan nog tot en met 14 augustus.

Meer informatie vind je op de website van de TT-Intercup. Ideaal om je club eens in de verf te zetten in de lokale media én op tafeltennisactua.be!