Logo

Uitschakeling in dubbelspel door latere finalisten

De Belgische cadetten zijn goed gestart tijdens de Jeugd Open van Italië. Alledrie hebben ze de groepsfase overleefd en in het dubbelspel werden ze pas uitgeschakeld door finalisten.

 

Romain Lambiet scoorde het sterkst in Lignano tijdens het ITTF Junior Circuit-evenement. Hij won zijn groep en verloor, als groepshoofd, nog geen enkele set.

Thibaut Darcis had een zware groep waarin hij slechts een van zijn drie wedstrijden winnend kon afsluiten. De verliespartijen werden wel telkens pas in de belle verloren. Hierdoor eindigt hij alsnog tweede in zijn poule.

Lauranne Hackemack eindigt eveneens op een logische tweede plaats in haar groep. Enkel de groepsfavoriet bleek te sterk voor haar.

Het dubbelspel bij de cadetten is ereds volledig gespeeld. Darcis en Lambiet, tweede reekshoofd, sneuvelden in de kwartfinale van een Portugees duo dat uiteindelijk het goud veroverde. Lauranne Hackemack dubbelde met de Zwitserse Roust. Zij werden in de tweede ronde uitgeschakeld door het Franse tweede reekshoofd (Chomis/Soposki) dat uiteindelijk zilver behaalde.