Logo

Na de bronzen medaille voor de junioren tijdens de Jeugd Open van Servië, hebben Martin Allegro en Thibaut Darcis nog twee medailles toegevoegd aan hun palmares in Vrnjacka Banja.

Allegro wist zich individueel tot in de halve finales te knokken bij de junioren jongens. Daarin wist hij een 2-1 en 3-2 voorsprong op te bouwen op de Hongaar Majoros – die in de kwartfinale het tweede reekshoofd wist te kloppen – maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg. Met twee setnederlagen (9-11 en 9-11) moest de voormalige speler van Caj-Mir tevreden zijn met brons.

Thibaut Darcis stuntte in de kwartfinale zwaar door met zijn Roemeense gelegenheidspartner Manole het eerste reekshoofd uit te schakelen. In de kwartfinale moesten beiden echter in de belle hun meerdere erkennen in een Spaans/Russisch duo dat nadien ook de finale won.

Florence Van Acker wist zich bij de meisjes tegen de ranglijst in te plaatsen voor de hoofdtabel. Ook Thibaut Darcis en Arthur Bilas wisten zich bij de beste 32 van het toernooi te scharen. Nathalie